Anpassa profilkläder efter säsong

Alla företag som använder sig av profilkläder gör det av en anledning. Om man inte använder kläderna för att skapa en snygg image för företaget eller marknadsföra sig, så hade det egentligen inte funnits någon specifik anledning.

Då hade man lika gärna kunnat gå runt i sina vanliga plagg, eller hur?

Företaget ska synas, sommar som vinter, och därför är det bra om man funderar över vilka olika typer av profilkläder som faktiskt finns på marknaden.

Det är inte ovanligt att man fastnar i det vanliga med t-shirtar eller fleecetröjor, men sanningen är att en logga eller slogan går att trycka på nästan precis vad som helst.

Av just denna anledning är möjligheterna så otroligt stora och för att få ut det yttersta av sina profilkläder kan man anpassa plaggen efter säsong.

Under sommarmånaderna kan det bli riktigt varmt, även här i Sverige, och t-shirtar, shorts eller kepsar med tryck kan då sitta riktigt bra på plats.

Välj plagg efter säsong

När kylan börjar dra in vill man gärna hålla värmen. Fleecetröjor eller långärmade tröjor används dagligen och kan med fördel ha ett företagstryck på rygg, bröst eller ärm.

Många använder även fleecetröjor som jacka under sensommaren och hösten, vilket gör att plagget och loggan inte behöver täckas över av en jacka.

Det är nämligen det som kan bli extra knepigt under vintern, åtminstone om de anställda vistas ute väldigt mycket. Människor har lager på lager med kläder och en varm jacka ovanpå.

Loggan får alltså ingen chans att synas om den sitter på en t-shirt närmast kroppen. Ett mycket bättre alternativ är då att använda profilkläder i form av just jackor eller varför inte mössor.

En mössa syns alltid och sitter oftast i ögonhöjd med andra människor. På så sätt blir företagsnamnet det första dina potentiella kunder ser när de möter dina anställda, precis som önskat!